Club

Wat is padel?

padel

Padel is een racketsport met ingrediënten uit o.a. tennis en squash. Het is een terugslagspel dat zowel enkel als dubbel wordt gespeeld op een rechthoekig terrein omringd door U-vormige glazen of betonnen wanden. De bal blijft in het spel na contact met de wanden. Dit zorgt voor langere rally’s en levert meer spelplezier op. Strategie is bij padel belangrijker dan kracht!
Klik hier voor meer info

Padel is toegankelijk voor alle leeftijden en is erg aantrekkelijk door zijn sociaal karakter. Een ideale sport om te spelen met vrienden, familie of collega’s. Padel is plezierig en uitdagend voor sportievelingen van eender welk niveau!

Sport na school

PadelBrughia neemt met alle plezier deel aan het project SportNaSchool. Alle kinderen van het secundaire onderwijs die in het bezit zijn van een SNS-pas zijn bij ons welkom. U kunt alle info en voorwaarden terugvinden op de website. Klik om voor de website te bezoeken. Tot snel!

Accommodatie

Tarieven

Abonnementen

Jaar abbonement Seizoenen Abonnement
Lid volwassen +25 jaar 220 EUR 125 EUR
Lid volwassenen -25 jaar 170 EUR 100 EUR
Lid -18 jaar 120 EUR 70 EUR
Lid -12 jaar 80 EUR 50 EUR
Famillie Abonnement 550 EUR

Verhuring

Court huren voor 17u 20 EUR
Court huren na 17u & tijdens het weekend 24 EUR
racket huren 2 EUR

Interclub

interclub

Vanaf februari 2019 kunt u deelnemen aan interclub in PadelBrughia. Dit is een competitie tussen verschillende padelclubs in Vlaanderen. Er worden telkens 6 wedstrijden gespeeld door een groep van 4-6 spelers. Er zijn per reeks ongeveer 4 tot 6 ontmoetingen en deze worden gespeeld in het weekend.

Mogelijkheid tot inschrijven in onderstaande reeksen:

Interesse om deel te nemen?
Hebt u nog geen groepje of hebt u al een team samengesteld?
Contacteer ons nu Pieter@tcbrughia.be