Academy

Alle activiteiten van onze academy worden georganiseerd door padel & move.

Lessen

lessenreeks jeugd + volwassen

5 lessen 10 lessen
Groep van 4 pers 65 eur 125 eur
Groep van 3 pers 75 eur 150 eur
Groep van 2 pers 100 eur 200 eur
privé 175 eur 350 eur

Competitie training

10 weken // 1,5U // Max 8 spelers op 2 terreinen(100 EUR PP)

meet & play

Onze Meet&Play is een initiatief waarbij zowel leden als niet-leden kunnen komen om nieuwe mensen te leren kennen in PadelBrughia.


Dit gaat door op woensdagavond. Er worden telkens groepen gemaakt per 8 personen op 2 terreinen. Er zijn 3 sessies van 1,5u (18u, 19u30 en 21u).
De kostprijs voor de leden is 5€ en voor niet leden 5€ + 9€ terreinhuur. Het concept is het volgende: Er wordt gedurende 1u les gegeven door één van onze trainers, gevolgd door een halfuur wedstrijd onder begeleiding (tips en tricks van onze trainer).


U kunt telkens inschrijven vanaf 1 week voor de activiteit.
Inschrijven bij Dimitri via dimi@tcbrughia.be of +32472272696(Dimitri D'haese).

Groepen & teambuilding

Bent u op zoek naar een leuke teambuilding activiteit voor uw vrienden, familie, bedrijf, buren,…? Zoek niet langer. PadelBrughia heeft voor u tal van mogelijkheden! Onderstaand een overzicht van wat wij voor u kunnen aanbieden:


Racket Sports: onze locatie biedt u de mogelijkheid om een initiatie of competitie te houden in verschillende racketsporten (padel, tennis, badminton, squash, tafeltennis en whackitball). U kunt uw eigen pakket samenstellen naargelang uw wensen (1 of meerdere sporten). Wij maken een activiteit op naar uw wens!


Verjaardagsfeestjes voor kids: geef uw kind een origineel en sportief verjaardagsfeestje! Een leuke initiatie Padel (1u of 2u) onder begeleiding van één van onze trainers, gecombineerd met een pannenkoek en een drankje. Bedrijfsfeest: een sportieve teambuilding voor uw personeel? Speel Padel met uw collega’s! Een combinatie met vergadering en/of etentje is zeker mogelijk. Wij zorgen voor uw perfect bedrijfsfeest.Voor meer info of offerte, contacteer ons via pieter@tcbrughia.be

Tot binnenkort @PadelBrughia.